Hassing Film- & Drone Producties
Films en Foto's vanuit een bijzonder perspectief!

Diensten

Een bedrijfsfilm is een document die op allerlei manieren gebruikt kan worden in de bedrijfsvoering. Natuurlijk kan het worden geplaatst op uw website en worden getoond op een beurs of evenement. Maar een bedrijfsfilm heeft meer functies. Zo kan je een film gebruiken voor een bedrijfspresentatie aan eigen (nieuwe) medewerkers, een klant of prospect. Het grote voordeel van een film is dat je iedere keer hetzelfde verhaal vertelt en dus alle informatie die je wenst over te brengen ook daadwerkelijk overbrengt. Daarom is de ontwerpfase essentieel. Hier gaan we uitgebreid in op het bedrijfsverhaal, de boodschap, het gevoel en de emotie die je op de doelgroep wilt overbrengen. Ook bespaart een film veel tijd. Je kunt in korte tijd alle gewenste informatie met de bijbehorende emotie overbrengen. Omdat de meeste mensen visueel zijn ingesteld informeer en overtuigt u de doelgroep op deze wijze optimaal.
De afgelopen jaren heeft Hassing Filmproducties voor meer dan 135 organisaties door heel Nederland films mogen produceren. Dit hebben we mogen doen met vele partners en zo hebben we een groot netwerk van specialisten opgebouwd. Onze ervaring is dat er 4 hoofdtypen films zijn, te weten:

Bedrijfsfilms
Met een bedrijfsfilms laat u anderen kennismaken met uw organisatie. Hierbij kan gericht worden gekozen voor een specifieke doelgroep. Bij een bedrijfsfilm wordt uitgebreid gecommuniceerd over uw bedrijf waarbij nader wordt ingegaan op de organisatie, het productieproces, de klanten, de producten, markten etc...

Internetfilms
In onze samenleving wordt het steeds belangrijker om in een korte tijd alle wenselijke informatie over te brengen naar de juiste doelgroep. Een prima middel hiervoor is de z.g. internetfilm. Hierbij wordt in maximaal 2 minuten gebruik gemaakt van de diverse sporen als beeld, geluid, tekst, motion graphics, muziek en voice over om een organisatie of evenement te tonen.

Beursfilms
Ook bij beurzen en workshops wordt steeds vaker gebruik gemaakt van bewegende beelden. Het trekt mensen aan en je kan net wat meer laten zien. Bij dergelijke bijeenkomsten is het visuele aspect juist van belang. Daarom worden de bewegende beelden ondersteund met teksten. Om het geheel af te maken, wordt het gepresenteerd in een eigentijds jasje die past bij de huisstijl van de betreffende organisatie.

Case Movie
Een case movie vertelt het verhaal over een specifieke opdracht of product. Hierbij wordt kort aandacht besteedt aan de organisatie, maar deze film is bedoeld voor een specifieke doelgroep, waardoor u gericht kunt communiceren. Afhankelijk van de doelgroep wordt bepaald of er gebruik wordt gemaakt van een voice over of juist niet.

Droneshots
Het inzetten van drones heeft een enorme vlucht genomen. Om aan te geven waarvoor u ons kunt benaderen treft u achtereenvolgens de diverse toepassingen. 

Drones worden voornamelijk gebruikt voor luchtopnames (foto en video). Vrijwel alle drones zijn uitgerust met een camera waardoor van grote hoogte opnames kunnen worden gemaakt. De meeste drones vandaag de dag zijn standaard uitgerust met 4K-camera waardoor iedereen haarscherpe opnames kan maken vanuit een nieuw perspectief.

Drones zijn ook van ongekende waarde in de wetenschap en het bedrijfsleven voor de uitvoer van inspecties. Door drones kunnen wetenschappers beeldregistraties en metingen uitvoeren op locaties die tot voorheen onbereikbaar leken te zijn. Ook worden drones met toenemende mate ingezet in de landbouw zodat omvangrijke gebieden met gewassen als nooit te voren kunnen worden geïnspecteerd.

Drones worden ook ingezet met oog op beveiliging. Zo kunnen drones preventief worden gebruikt om bepaalde gebieden te inspecteren. Drones blijken ook van grote waarde in de hulpverlening-sector. De onbemande vliegtuigjes kunnen sneller dan ooit te voren een gebied inspecteren op zoek naar slachtoffers.

Bij Hassing Film- & Drone Producties kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Foto & Film maken
  • Inspecties bij wetenschap, bouw, infrastructuur, industrie en landbouw
  • Beveiliging
  • Hulpverlening