Hassing Drone Producties
Films en Foto's vanuit een bijzonder perspectief!

Diensten

Het inzetten van drones heeft een enorme vlucht genomen. Om aan te geven waarvoor u ons kunt benaderen treft u achtereenvolgens de diverse toepassingen. 

Drones worden voornamelijk gebruikt voor luchtopnames (foto en video). Vrijwel alle drones zijn uitgerust met een camera waardoor van grote hoogte opnames kunnen worden gemaakt. De meeste drones vandaag de dag zijn standaard uitgerust met HD-camera waardoor iedereen haarscherpe opnames kan maken vanuit een nieuw perspectief.

Drones zijn ook van ongekende waarde in de wetenschap en het bedrijfsleven voor de uitvoer van inspecties. Door drones kunnen wetenschappers beeldregistraties en metingen uitvoeren op locaties die tot voorheen onbereikbaar leken te zijn. Ook worden drones met toenemende mate ingezet in de landbouw zodat omvangrijke gebieden met gewassen als nooit te voren kunnen worden geïnspecteerd.

Drones worden ook ingezet met oog op beveiliging. Zo kunnen drones preventief worden gebruikt om bepaalde gebieden te inspecteren. Drones blijken ook van grote waarde in de hulpverlening-sector. De onbemande vliegtuigjes kunnen sneller dan ooit te voren een gebied inspecteren op zoek naar slachtoffers.

Bij Hassing Drone Producties kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Foto & Film maken
  • Inspecties bij wetenschap, bouw, infrastructuur, industrie en landbouw
  • Beveiliging
  • Hulpverlening