Hassing Drone Producties
Films en Foto's vanuit een bijzonder perspectief!

Welkom op onze website 

Hassing Drone Producties is een jong en dynamisch bedrijf, welke gevestigd is in Sappemeer. Onze firma maakt film- en droneproducties in zowel binnen- als buitenland. Om tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te komen hebben wij een heldere werkwijze ontwikkeld. Deze kan worden toegepast op iedere productie van groot tot klein. De opdrachtgever staat hierin centraal en wordt nauw betrokken bij het productieproces. Doel bij elke productie is om de essentie van de boodschap op een treffende wijze over te brengen.

Vanaf 1 januari 2021 is de wetgeving om met drones te mogen vliegen vanuit de EU (EASA) flink verscherpt. Reden hiervoor is dat er regelmatig ongelukken plaatsvinden en er onnodig gevaarlijke situaties ontstaan. Hassing Drone Producties heeft het EU Drone bewijs met aanvullend het competentie certificaat (A1-A3 + A2). Dit houdt in dat we gecertificeerd drone piloot zijn, voor binnen- en buiten de bebouwde kom. Daarnaast zijn we in het bezit van het      VCA-Vol certificaat en de nodige PBM's. Veiligheid staat bij ons in alles voorop!

Met deze website hopen wij u inzicht te kunnen geven in wat er bij een Drone Productie komt kijken. Daarnaast laten we u een aantal voorbeelden zien, zodat u hiermee een helder beeld krijgt welke kwaliteit u bij ons kunt verwachten.     

                                                                                                                                                                                                                 Wij werken met de DJI Mavic 2 Pro